Logo Dette er en salong for ALLE. Vi jobber stadig med og fornye oss og tar alltid meget godt vare på våre kunder. Vår visjon er at vi ønsker å tilby våre kunder d beste av kvalitet innen hår og styling. Velkommen til ett besøk i avslappende og trendy omgivelser.
Anita

ANITA NILSENEier og daglig leder

Jeg er en erfaren frisør, som har tatt utdannelsen min i tromsø. Svennebrevet i damefaget i 1996 og herrefaget i 1998. Jeg har en høy kompetanse innen klipp,farge styling og brud. Er flink til å lese kunden og forstå kundens behov og personlige ønsker. Jobber med å få frem en helhet hos kundene og gir gjerne råd/veiledning innen hår og styling.

Susanne

SUSANNE AMUNDSENEier og daglig leder

Jeg var ferdig med 2 år som lærling og tok svennebrevet i 2000. Jeg er en erfaren frisør som er veldi glad i yrket mitt. Det å få jobbe med hobbyen min (moter, trender, mennesker osv) synes jeg er d aller beste med yrket mitt. Jobber med å få fram helheten hos kundene og kommer gjerne med råd og veiledning.

Anita

NINAFrisør

Jeg tok svennebrevet våren 2009. Har jobbet som frisør siden. Jeg elsker jobben min og alle utfordringene jeg får. Liker å være kreativ med både farger og styling, spesielt fletting og håroppsett.

Susanne

JULIEFrisør

Jeg startet her høsten 2014, og tok svennebrevet høsten 2017. Jeg elsker frisørfaget og alle utfordringene som følger med. Spesielt liker jeg striping og forskjellige fargeteknikker.